Hříšná země

Hříšná země

Anotace: Chčije a chčije.

Svatý Petr výská smíchy,
teď těm Čechům spláchnu hříchy,
neznabozi, tuneláři,
ukážu jim, jak jsem v ráži.

Úplatky vždy hojně berou,
ke korytům hned se derou,
v kostele jen sem tam babka,
zato venku řádí lapka.

Svoje chyby dobře znají,
polepšit se možnost mají,
já mám čas a mraky vodu,
snad nechtějí větší škodu.

Zastav deště, šetři lidi,
stačí, že je vláda šidí,
netrestej víc, Bůh se mračí,
politici lidem stačí.
Autor Psavec, 16.05.2014
Přečteno 287x
Tipy 18
Poslední tipující: Akrij8, Chancer, Pamína, Petbab, Aiury, SmallGeorge, lukassnajdr, poeta, Rozina, AndreaM, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vlastně se trestáme sami...

04.06.2014 16:16:00 | Chancer

Jo jo, ty roky to se pozná praxe :)

16.05.2014 22:41:36 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí