lampám

lampám

Anotace: .

do rána daleko
do rána daleko

zpívají oranžoocelové basy lamp
poblikávajíc důstojně teplotmou
smíchanou s předzvěstí jarního deště

do rána daleko
do rána blízko

padají víčka
vstávají stíny
nebe je nízko
a nikdo jiný
není tu..

máš kam jít?

okolo čtvrté ranní

-to vše je na ní.

/na tobě, maličká../

-výdech-
.

měla bys

jít...

...ještě než lampy skončí se zpěvem..
Autor fialová, 20.05.2014
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Luky-33, kamínek, nebech, poeta, Pamína, Aiury, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo, to se mi líbí...

21.05.2014 22:40:07 | kamínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí