Obraz života dospělého mládím

Obraz života dospělého mládím

Anotace: Dospělé dítě...

Obraz života dospělého mládím

 

Dospělé dítě

hraje si s črty

svého plátna sítě,

láme oň pruty

 

Maluje si linii

života svého,

sonátu La mánii

z dětství útlého

 

Po každém story

zlomené pruty,

snaží se o glory,

je ocelí kutý

 

Co se stane

až obraz bude?

Říkajíc mu pane

z něj

… nic nezbude

Autor SmallGeorge, 24.05.2014
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Rozina, CoT, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí