Za dveře

Za dveře

Anotace: Nevím proč, ale mám hodně časté tendence psát o smrti, nejspíš způsobeno neznámem, které smrt poskytuje.

Za dveře

 

Hadí oči,

pěkná hrubost

a pan kočí

veze mou hrdost

 

Veze ji do neznáma,

do světa bez lidí,

tam končí panorama,

jenž samo se nevidí

 

Hory začinají

až v nebi

a hory končí

až v zemi

 

Pan kočí

veze mou pýchu,

drncáky točí

mi mou míchu

 

Veze ji skrze dveře, pryč,

dveře od nichž neexistuje klíč

Autor SmallGeorge, 02.06.2014
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Rozina, Pamína, Aiury, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí