Soukolí

Soukolí

Anotace: o soukolí...:-)

Povídají si sokoli o soukolí,
to soukolí dravce hezky mele.
Poctivost a čest někdy zabolí,
sokol se cítí tak jako tele.

Toužím žít jen mezi sokoly,
mezi havrany je to problém.
Poctivost a čest někdy zabolí,
když ten druhý cítí se bohem.

Zastřihli čest a křídla sokolí,
když pány se stávají straky.
Poctivost a čest někdy zabolí,
odletíme?Já asi odletím taky.

Nejsem sokol,superman a ani bůh,
mám o ptactvu celkem pochybnosti.
Čistý bych chtěl pro dobré vzduch,
havranům,supům a strakám k zlosti.
Autor barba, 12.06.2014
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí