Není čas na slzy

Není čas na slzy

Anotace: život je boj...

Zkouším vstát

Nechci se vzdát

život jak buldozer

tvrdě razí si cestu

Cestu kde musíš mít vestu

Srazí tě hubou k zemi

Přítel nikde není

Když vzhůru jdeš pomalu a jistě...

Do propadliště...

Osud je jedno velké bojiště...

Vstaň vojáku není čas pro slzy..

nejsi člověk co se plazí

Před tyranem jménem Život

Autor Jacob P. Verlaine, 18.06.2014
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Julien, Rozina, Amonasr, Pamína
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobré.

06.07.2022 08:16:52 | mkinka

Silná báseň, líbí se mi..

28.07.2014 19:13:57 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí