Loutkař

Loutkař

Anotace: tak...prostě jen tak...

Ztrácím směr
a víru v lidi,
řekl mi: ,,poznej svět,
v něm ty, co šidí."
Nemám nic,
snad jen mysl plnou ideálů
můj život - bludiště
s nímž hlavu dál si lámu.
Fatalisté pevně věří,
že zmítáni jsme osudem,
dnes byli jsme u jedněch dveří
a zítra nejspíš nebudem.
Pod hradem na pátém schodu
leží piják, co v nic už nevěří
a loutkař s loutkou na odchodu
se snaží vyjednat si příměří.
Když se na to všechno dívám
mám zvláštní záblesk ,,dežaví"
druzi mě milí, nic vám nezazlívám
jen za nitky, už mě prostě tahat nebaví.
Autor Annie the wolf, 19.06.2014
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí