Le vide

Le vide

K dokonalosti mi chybí tři kila koksu nošeného po kapsách
Ale nikomu to neříkej
Prosím
Mé rozhovory s Bohem se točí okolí počasí a toho jak se máš
Děkuju za optání
Já se mám

Na nebi se točí malé vzdušné víry
Jako když papírovou loďku pošleš po moři
A čekáš že připluje trojstěžník s děly
Očekávání jsou noční polibky od neznámé v těsných šatech
Pod vývěsním štítem

Včera v noci jsem rozmlouvala s prázdnotou v sobě
Domlouvala jsem jí
Žadonila
A ona zůstala aby mě zaplnila

Stala jsem se jen součástí minulosti
Zahrnující spalující whiskey v hrdlech
Stala jsem se neznámou v přítmí barů
S omamnou vůní na krku
Stala jsem se prázdnotou
Která ti vstoupila do života aby tě zaplnila
Autor její alter ego, 22.06.2014
Přečteno 336x
Tipy 13
Poslední tipující: Loveless, Akrij8, Pamína, Frr, Luky-33, KORKI, maliska, CoT, jitoush, Lůca, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, ale co k tomu napsat.

22.06.2014 20:07:39 | CoT

že jo , viď:)
napadá mě "najz" ...takový ...hezky se to čte..:)

20.07.2014 21:16:52 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí