50.1546997°N, 14.1059469°E

50.1546997°N, 14.1059469°E

Anotace: už je to let - deset...

 

 

u táty  v posteli

v září a v neděli

na židlích

jsme bílých

u okna seděli

 

vůbec nevěděli

návštěva dnešní

že je  ta

 

poslední

 

tlumený zvonec

a návštěv konec

 

no - marná sláva

musíme vstávat...

ke dveřím z  postele

s úsměvem  vesele

táta nám mává

 

nikdo z nás neví

a ani on netuší

že je to mávání

 

poslední

 

popel jak mouka

rozptylová louka

srdce to ryzí

v trávníku mizí

a z tónů Rekviem

Mozart se kouká

 

ve slunce záři

slza na tváři

není a nebude

 

poslední

Autor aravara, 26.06.2014
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: zdenka, AndreaM, jitoush, Žárovka, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta bílá jí sluší...neví, však tuší...děkuji za ni...z

06.07.2014 23:16:53 | zdenka

Nekomplikované a nepatetické, úplně by si to člověk zazpíval s kytarou u ohníčku...

26.06.2014 20:53:37 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí