Morový sloup.

Morový sloup.

Anotace: ......................

Sochy a sloupy

si lidé dříve stavěli,

aby tím nemoce a zlo

od sebe odehnali.

 

Věřili že bůh

jim v tom pomůže,

člověk však jedině s člověkem

všechno zlé přemůže.

 

Jména živých sochám jste dali

z MRKáčů jste je vybírali,

kam ale při tom vyběru ženy

se vám zatoulaly ?

 

Znáte to přísloví?

"Bez žen a tabáku,..."

To trpký úděl jste uchystali

tomu vybranému MRKváku.

 

 

Tak na rynek pospěšte žínky a děvy,

bez vás si přeci muži sami rady neví.

MRKačky ty jistě zahanbyt se nedají,

jak můžům radit,to nejlépe znají.

                                                                                      

Autor jozífek, 28.06.2014
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí