AUTOBUS

AUTOBUS

Anotace: ...

     

 

 

     Pletou se mi stále do života
     černé oči pouťových labutí
 

 

     Nerozeznávám
                   lásku od strachu
     nerozeznám strachy
                   od štěstí
 
 
     A je příliš nebezpečné pro jablka
     nechat city vzlínat k zápěstí
 

 

     Asi je nebezpečné vnímat nebezpečí
     nechodit poslepu
     a nespat svlečená
 
 
     Asi je šílenství nikdy nebýt šílená
     nemít zlý sny
     a neodřít si kolena
 

 

 
 
     Je nebezpečné příliš chápat vyrovnaná blues 


     Prostě mě miluj 
 
 
     zítra mě může přejet autobus
 
     zítra mě může přejet autobus
 
     zítra mě může přejet autobus

 

 

 

 

 

 
Autor Elča, 01.07.2014
Přečteno 319x
Tipy 18
Poslední tipující: CoT, V.N.Losinský, berloun, Akrij8, ardzuna, Jort, Amonasr, maliska, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To snad ne, to by byla škoda.Krásná báseň

06.07.2014 22:57:54 | Akrij8

...vynikající imaginace...ST...

01.07.2014 21:21:24 | Jort

mně se ta báseň líbí. Asi bych nechal pouze labutě, bez "padlých" bych se obešel.

01.07.2014 19:05:15 | Benátčan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí