Život jako představení

Život jako představení

Anotace: ---

Jedno velké představení
v hlavní roli
...ty či já.

V okamžiku narození
na jevišti stojíme
zvedá se v sále opona.

Představení může začít
diváci se střídají
první kapitolu načít
teď se všichni dívají.

Jako loutka na provázku
si někdy člověk připadá
odpovědi na otázku
kdo za nitky tahá
i to občas napadá.

Jméno hry
jež se odehrává

ŽIVOT SÁM

Vstupenka je zadarmo
plný sál
že na ni nikdo nepřijde
se nebojím
jen jestli v této hře
vůbec obstojím.
Autor Rozina, 01.07.2014
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Pamína, Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí