V korunách stromů

V korunách stromů

Anotace: ---

Tam v korunách stromů
tam kde ptáci pějí
tam se vracejí domů
do hnízd, kde pro nás
místo není.

Tam v korunách stromů
tam kde veverky skáčou
tam se drží stvolů
když jim stromy kácí,
pláčou.

Tam v korunách stromů
kde ač se nezdá
je život bujarý
tam je přitažlivost hromů
tam ptáci spolu tokají.
Autor Rozina, 06.07.2014
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Aiury, Jort, SmallGeorge, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí