7 + 7 = 2014

7 + 7 = 2014

Anotace: ✖︎ když se nedá spát

Už tak trochu tuším, jak hoří..

papírová holka

od konečků vlasů

k začátkům svých dní

 

Kéž by se první světlo narodilo

jako poslední

 

Srdcové sedmičky jsem ještě nevyložil z ruky

a přesto je na tahu vlahý večer

ve kterém se ty a já

nenápadně díváme

 

Tam

kam nemáme

 

Stalo se to jednou, stalo se to dvakrát

stane se i potřetí

..

vždyť už je to čtrnáct let

jedenadvacátého století

 

Sedmý měsíc

 

Sedmý den

 

Kéž by ses už potutelně vynořila

dole pod oknem

 

Celá promáčená

jahodovým vínem Cheers

 

a z oblohy by se snesly

nějaké ty vtipné tears

 

of joy

 

a tisíc liber kapesného

za pokoj

 

v podkrovním podnájmu rušného Camdenu

Tam bych si tě klidně vzal..

 

za ženu

s opilými sousedy jako svědky

 

se smíchem i pláčem

zfetované mažoretky

 

a pak bych tě provedl z budoucna až..

k samým počátkům starověku

 

kde bychom pod rozkvetlým stromem

roztáhli deku

 

a s výhledem na Temži

bych ti pověděl jako jediné ze všech blondýn

 

Tady pro tebe, lásko..

 

postavím Londýn

Autor Trapné děťátko, 07.07.2014
Přečteno 340x
Tipy 25
Poslední tipující: prostějanek, její alter ego, jitoush, Radhuza, ardzuna, RyxiraAmyGinger, Luky-33, Robin Marnolli, básněnka, maliska, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, to se Ti fakt povedlo, mně se to strašně líbí. Moc :o)))

08.07.2014 10:58:32 | ardzuna

magickej datum a parádní báseň...:-)

07.07.2014 21:57:26 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí