Babylon

Babylon

Anotace: ✖︎ 1/2

Uklízím z koberce spadlé rozumy

a nedokreslené tváře žen

Je mi líto..

leckterých skutečností

kdy zůstal jsem poražen

jako vítěz

jako dětský hrdina s dřevěným mečem v ruce

 

Zástupy čekajících mluví jen..

o zástupech

o čekání

o mluvení

o vesmíru

o nás

 

o tom, jak se rozběhneš ze srázu

a přiletíš do mé náruče

 

o tom, jak spolu zestárneme

a koupíme si puntíkované papuče

 

jako měl dětský hrdina s dřevěným mečem

jako vítěz

poražen leckterými skutečnostmi

Je ti líto..

nedokončených ženských tváří

a spadlých rozumů od těch..

 

co říkají si samotáři

Autor Trapné děťátko, 11.07.2014
Přečteno 288x
Tipy 18
Poslední tipující: prostějanek, Pamína, CoT, jitoush, Luky-33, terezkys, hanele m., Elisa K., Robin Marnolli, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě nejhezčí první sloka.

11.07.2014 13:54:26 | Benátčan

...k zamyšlení, hmmmm:-)

11.07.2014 13:53:56 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí