Raz pominie

Raz pominie

Anotace: len tak

Sbírka: Bez cukru

 

sedeli na múriku balkóna

päť poschodí pod nimi sa na asfalte

menil decembrový sneh na brečku

 

tiež sa na ňu chystali zmeniť

 

potom zoň zliezli

a odišli na najbližšiu benzínku

kúpiť cigarety

 

v tú noc si ním zapálila nutnosť žiť

 

chuť žiť skočila

 

 

Autor nebech, 12.07.2014
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Pamína, jitoush, Luky-33
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí