Borůvkové snění

Borůvkové snění

Anotace: ---

Bosky běžet po louce
s motýly si hrát
být chvílí součástí
jejich světa.

Šaty z lučního kvítí
smět na sebe si brát
v nich tančit
v období léta.

Z kopretin věnec
co ozdobí vlasy
co vílu bude připomínat
vždyť na louce je tolik krásy!

Když rozplyne se
borůvka sladká
rozplyne se sen o víle
co s motýly si hraje.

Avšak něco si odnáší
z louky rozkvetlé
čtyřlístek pro štěstí
kousek naděje, kousek snu
z lesního kraje.
Autor Rozina, 13.07.2014
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, terezkys, Jort, jitoush, Amonasr, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí