0051

0051

Anotace: ...





Každý může být šťastný
Stačí se jen narodit dobrým rodičům
a mít talent a být hezký
a bydlet tam, kde se něco děje
a nebýt teplej a být hlavně zdravý
Každý má na to být šťastný


Chci ti zemřít v kapse
Toužím zemřít jako ty tvé vlasy
Prohmatat tvé řasy
Obtáhnout tě křídou
Potřebuji k tobě směřovat
Příteli na rukách bych tě nosil
A tvé sny a plány, touhy
kdyby byly
o ně bych tě prosil


Můžeš se připojit

Všichni můžem být šťastní
Ty


a můj drak

jednou

možná

asi
Autor CoT, 17.07.2014
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Koralína, gallatea, básněnka, Luky-33, jitoush, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

otázka stojí tak..jestli když všeho dosáhneš...budeš šťastný?

18.07.2014 23:19:00 | básněnka

Druhá sloka je hodně zajímavá...

17.07.2014 16:46:06 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí