0061

0061

Anotace: ...





Postel už není tak chladná a nesmírná
Rána už nejsou tak prázdná

Ve skle z včerejšího okna zrcadlí se postava
pluje ke mně a stává se součástí pokoje
nikdy nesmíš zapomenout zhasnout předtím než půjdeš spát
jsem součástí svých představ
žiju jen protože čekám
že začnu žít jinak
Má drahá ženo
teprve se potkáme
A v hrobech našich ideálů možná spolu protančíme všechny naše první noci
Všechna naše poprvé
Nemůžu už déle zůstávat na místě co se stalo zlatou klecí
Ty a mé představy o lásce
Neslučitelné jako slunečnice
Nemůžu usnout
Ve tmě jsou černé dlaně nabízejí mi tě
Jsou plné tebe

asi
možná
jednou

a můj drak
anebo rovnou všichni
skočíme po hlavě do vody
Všichni budeme šťastní
Můžeš se připojit

Chci tě
Ale nesmím si tě vzít
Asi si pro mně příjdou a potom mě odvedou
Až za mnou zavřou dveře
Poslední klapka
Můžeš mi psát
Můžeš přijít
Skočíme po hlavě do vody
Všichni budeme šťastní
Můžeme se k sobě připojit
Vzpomínej na mně v dobrém
Má ženo z budoucích polí a trav
Skončíme s hlavou pod vodou
Ve tmě z včerejšího večera zrcadlí se okna do nepřítomna

Postel už není tak chladná a nesmírná
Rána už nejsou tak prázdná
Slunce už mi nevadí
Prší teď už někde jinde
asi
možná
jednou
skočím do vody po hlavě







Placebo Burger Queen
Autor CoT, 18.07.2014
Přečteno 382x
Tipy 15
Poslední tipující: Koralína, Sarah, básněnka, mikrojimbo, jitoush, Pamína, Amonasr, Frr, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty hroby našich ideálů..to je ale pomníčků:-)

18.07.2014 22:27:05 | básněnka

Poezie... nádherná.

18.07.2014 19:49:49 | Pamína

děkuji, u této básně mě to potěšilo.)

18.07.2014 20:09:20 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí