U "MALÉ PŘEHRADY."

U "MALÉ PŘEHRADY."

Anotace: U „MALÉ PŘEHRADY“ Svět rozplynul se náhle ve snítce mateřídoušky. V polední...

U „MALÉ PŘEHRADY“

Svět rozplynul se náhle
ve snítce mateřídoušky.

V polední výhni
na parketu chladné hladiny
vážky upíjí své taneční hodiny
a v přestávkách
se shlíží v blankytu.

Bílé hradby v chuchvalcích
strnuly na nebi.

Ležíc na zádech,
odplouvám zvolna
do temné hlubiny
nachu za víčky.
Autor Olda, 21.07.2014
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Kapka, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí