Tady cesta končí

Tady cesta končí

Anotace: Házím svoje pocity na papír. :) Vlastně je to písnička, jen se ještě musím dokopat k tomu to nazpívat...

Člověk občas šlápne vedle, to se stává.
Není to tím, že by snad pozor si nedával.
Je to zkrátka tím, že osud tomu chtěl.

Sedím doma v koutě, po objetí toužím,
myšlenkami mimo reálný svět kroužím,
uvažuji nad tím, jak tenkrát tvůj hlas zněl.


Tady však cesta končí já se loučím,
víš to ty i já.
Rozum nad bláznovstvím opět vyhrává.
Ta cesta končí, když se loučím,
vím to já i ty.
Zbývá jen zahodit svoje pocity.


Sbírám svou náladu, a s kytarou se hádám.
Akord k akordu, slovo ke slovu skládám.
Jemné tóny strun mých znějí do ticha.

Ani ta nejjemnější melodie říci není schopna,
proč každé ráno trpělivě vyhlížím ven z okna,
i když vím, že tvou tvář venku nespatřím

Jsem jen snílek, co chce víc, než může žádat,
proto nezbývá než s osudem se hádat.
I když je to bitva předem prohraná.

Jen ať si osud říká co chce, budu věřit!
Tvoji fotku na svém nočním stolku střežit.
a myslet na tebe, od večera do rána...


Tady však cesta končí já se loučím,
víš to ty i já.
Rozum nad bláznovstvím opět vyhrává.
Ta cesta končí, když se loučím,
vím to já i ty.
Zbývá jen zahodit svoje pocity.
Autor Shani95, 24.07.2014
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Barčík, Laven De Brig, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak já se hlásím, že bych to rád slyšel nazpívané...dáš vědět?
(link... nebo něco....)?
RM.

24.07.2014 13:22:17 | Robin Marnolli

Fajn, asi během dneška nebo zítřka hodím na YT, určitě napíšu. Zájem mě těší, díky:)

24.07.2014 17:39:34 | Shani95

Taky se hlásím :)

19.09.2014 10:05:33 | Barčík

ok.

24.07.2014 22:00:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí