BUDÍČEK

BUDÍČEK

Anotace: sladké probuzení

pojď -
pojď -
hochu za cukrovou vatou
ať tě slané
holky nepomatou

hledáš jednu
celou rozesmátou
bude hojit tvoje boly mátou
ještě si dáš druhou
hodně drahou zlatou
třetí tiká pohoda
ocumlat sen co se dá
čtvrtá padá z kyvadla
pro kouzelný kmit ó
shoří vonná svíce a po páté syto
nebo je libo..
dáme dámu šestou
nebude nic líto

pojď - pojď - hochu za cukrovou vatou
ať tě slané holky nepomatou
jindy dávals bacha
abys nebyl tátou

sedmá káva skoro čokočíča
fič z pyžama do trička (sandokanem naruby)
osmá je moc rosná
na devátou bič
na šéfovou z kosmu kukuč by:

„pojď - pojď - hochu
za cukrovou vatou
ať tě slané holky nepomatou“

…a je tu desátá
proboha vousatá
radši nahou jedenáctou
na ní jedeš kartáč s pastou
v poledne už konečně vstáváš
každé hodině honem sbohem dáváš

pojď - pojď - hochu
ty se mi snad zdáš!
půl dne si chrápou!
půl dne svaly pláčou!
Autor J's .., 25.07.2014
Přečteno 419x
Tipy 11
Poslední tipující: Niky88, básněnka, jitoush, Amonasr, Pamína, Rozina, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro jsem ji zpívala...tralala, hochu pojď jen pojď
vábné znějí hrany
cukrové vaty
jed dej
na záplaty
kyvadlo z jam
a všichni svatý...

vábnička pro jelínky
prý chtějí ocumlat...

27.07.2014 16:45:14 | básněnka

Tak za pravdu dávám té ženě podemnou muži J.s ..jsem ráda že tu jsi i s básněmi ;-)

26.07.2014 11:56:07 | xoxoxo

...připadá mi taková rozverně hravá,pro děti v dospělých.....Ji.

25.07.2014 19:18:48 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí