Neplač

Neplač

Anotace: ---

Panenko neplač
říká neznámý hlas
už se dál nemrač
svět je plný krás.

Podiv se na nebe
na blankytnou modř
snesu ji pro tebe
neptej se proč.

Podiv se na slunko
jak zlatě svítí
tvé šaty protkám
jeho zářivou nití.

Nastav svůj obličej
kapičkám dešťovým
perly z nich budeš mít
jak, to ti nepovím.

Nastav svou tvář
svitu měsíčnímu
a ta jeho zář
bude svítit ti na cestu
proti všemu zlému.
Autor Rozina, 29.07.2014
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Daniela, Petbab, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí