Sousedův kocour:

Sousedův kocour:

Anotace: ...



Chodí k nám kocour (sousedův),

 

zrzavý, s přerostlými drápkya bílým pruhem pod bříškem.

Šourá se jako lovec, pomalu a vážně, nohu přes nohu,jak něžné básně

a dlouhé vousky má, dlouhé jak večery bez Tebe.

Chodí k nám kocour a v houpacím křesle, kde sedávalas, mívá pelíšek,
nechávám ho snít, když červeným vínem smutek maluji si na rty.

Pelichá jak starý kaštan, stárne jak ráno v předzimí,

posledním druhem je mi na dlouhé cestě do zimy.

Chodí k nám kocour (sousedův)

Autor MaPi, 29.07.2014
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Laven De Brig, Jort, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí