Na křídlech orla

Na křídlech orla

Anotace: ---

Na křídlech orla
obeplouvám svět
křížem krážem.

Z výšky nebeské
drobnohledem
ho hodnotím
rázem.

Co to vidí zrak
vidí svět
prolezlý
kazem.

Tak z orlích křídel
nechce se mi
vracet
na zem.
Autor Rozina, 30.07.2014
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Amonasr, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí