Svět na dálkové ovládání

Svět na dálkové ovládání

Anotace: ---

Ovládat na dálku
dění světa
kéž změní ho
jedna věta.

To by už stačilo!

Kdyby vážně šlo
všechno změnit
odstranit zlo
za dobro směnit.

To by se lidí mračilo!

Ti co svět řídí
co slovo mají
těm se to líbí
a nám to tají.

Kdyby však mohli
spolu se domluvit
o čem pak asi by
chtěli si promluvit?

Jaký by vynesli
konečný ortel?

Však zatím přepínám
pouhé zprávy,
co vidím v nich?

No prostě bordel!
Autor Rozina, 03.08.2014
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Aiury, SmallGeorge, AndreaM, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

závěr se mi líbí a ještě bych dodala nejen bordel

04.08.2014 17:49:26 | jitka.svobodova

Děkuji a máte pravdu, to by bylo asi výstižnější :)

04.08.2014 19:11:37 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí