Před smrtí dal bych si tebe a Portské

Před smrtí dal bych si tebe a Portské

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=YaQSrv2qtiM

Už je to rok
v osudové evidenci
byl trochu smutný, trochu zapomnětlivý
my jsme posledním podzimem
po nás přijde chlad
všechno zemře
možná

 

věděl jsem, že nikdy nezmizíš
možná proto
že si nikdy nebyla
možná proto, že jsi jako slunce
večer zapadneš za naši blond střechu
ale pořád zbývá
pár nazrzlých paprsků
v okenním rámu nerozhodnosti

 

skočil jsem do řeky
ale ty stále
na mou hladinu klepeš dešťovými kapkami
a já neotvírám
protože splýváš
se ztracenou důvěrou
mírné přeháňky

 

a když ráno oba svítáme
společně neexistujeme
jen se občas potkáme
v náměsíčném opojení
uvnitř danajského daru

 

až bude nejhůř
schoulím se k potulnému kocourovi
s uchem okousaným od zubu času
pokud opět neuteče

 

jako já
z vůně tvých peřin

 

ač nic není černobílé
duhu mezi námi
pozorují pouze slepci.

Autor Isquieasuus, 04.08.2014
Přečteno 450x
Tipy 31
Poslední tipující: jitoush, Kubský P., Radhuza, střelkyně1, RyxiraAmyGinger, Robin Marnolli, Luky-33, lucie.Tee, Sýkorka07, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Název naprosto super, a zbytek něžný, hezký:)

14.08.2014 22:15:51 | Loveless

Posílám ti převeliké dííky.:)

14.08.2014 22:17:31 | Isquieasuus

Výborné. Na písničku jsem byla zvědavá a neumím si představit lepší volbu :)

04.08.2014 20:41:22 | bezprizorně

Děkuju, to mě moc těší.:) Překvapivě ani já.:D:)

04.08.2014 20:41:59 | Isquieasuus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí