Uvnitř

Uvnitř

Anotace: když vás navždy někdo opustí, čas vás otupí, ale nezmizí to, co bolí...

Chybíš mi,
chtěla bych ti říct
ale nemohu, protože nejsi
a nebudeš.
Už je to pár měsíců,
co odešels
a stále máme v srdci díru,
každý se s tím vypořádává jinak,
ne, tohle není jako léčit rýmu
tahle rána nezaroste tkání
snad časem zapadá prachem
až vrátíme se
do zelených plání
a budeme bezstarostně létat po lesích
tam kde slunce hřeje
a nikdy nenapadne sníh
tuhle báseň píšu ti bez rozmyslu
postrádá špetku ducha a i smyslu
je jen pouhou slepenkou stesku a myšlenek,
které drásají mě uvnitř
ne však navenek.
O to čas už se řádně postaral
aby člověk zatlačil slzu
zaťal čelist
a šel dál...
Autor Annie the wolf, 10.08.2014
Přečteno 336x
Tipy 19
Poslední tipující: AngelLia31, Juan Francesco de Faro, zkusim.to, zelená víla, Robin Marnolli, Aida, jitka.svobodova, Frr, Amonasr, Hesiona-Essylt, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas bolest trochu zapráší, jde do ní zase malovat... ale bolí stejně...ale my jsme schopni vnímat to další, to nové... krásně napsáno..

13.08.2014 00:37:31 | zelená víla

je to tak...srdce náplastí nepřelepíme, to se musí postupně vybolet.
Přeji ti hodně síly.
RM.

11.08.2014 11:26:38 | Robin Marnolli

je velmi pěkná, prolnutá bolestí

10.08.2014 23:33:33 | jitka.svobodova

Krásně sepsané pocity, které všichni známe... ST

10.08.2014 20:31:51 | Sad_Optimist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí