Křídla andělů

Křídla andělů

Anotace: Určitě stojí za přečtení

Být volná, za chvílí mi vyrostou křídla.
černé a přesto plné barev
jako nejkrásnější
polární noci.

Sluneční vítr ruší signál se světem

Silný odraz a už nakláním pírka větru.
každé jiné a přesto tvoří
jednotný celek
pestré záře.

Provinilý anděl přinucen sestoupit

Co provedl strašného, nikdo nikdy nevěděl.
snažíc se asi napravit, co udělal
poletuje každý večer po nebi
zpívajíc smutnou píseň.

Píseň, o tom, že se jednou vrátí.
Autor Laven De Brig, 16.08.2014
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Isquieasuus, Jort, Petbab, Akrij8, Amonasr, jitka.svobodova, básněnka, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

anděl bez tabletu, smartfonu, sluchátek..

17.08.2014 09:22:59 | Petbab

Přesně tak :-)

17.08.2014 09:37:25 | Laven De Brig

Hlavně ten signál úplně nezatracuj, moc dobrý místo..v básni;-)

16.08.2014 23:05:12 | básněnka

Děkuji básněnko :-)

16.08.2014 23:15:52 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí