Dvě duše

Dvě duše

Anotace: Není, co dodat.

Dívám se na staré fotky, na kterých vidím dvě dívky.
každá uplně jiná
jedna má vlasy jak ze zlata
druhá jak tmavý karamel.

Dva andělé v objetí.

Já svá černo barevná křídla, i její jsou tak krásná.
smetanová s hnědými náznaky
nemá žádnou svatozář
tak jako já.

Dva nebesští ďáblíci.

Kamarádky na život a na smrt, nerozloučitelné.
sice se odtrhnou na pár chvil
znovu se setkají
ve svém objetí.

Nikdy nezabloudí.
Autor Laven De Brig, 17.08.2014
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, Amonasr, jitka.svobodova, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andílci v objetí - to je moc krásné

18.08.2014 10:35:22 | Petbab

:-)

18.08.2014 10:42:09 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí