Hraj...

Hraj...

Anotace: Hraj, píseň moje líbezná hraj, vím, že nejsem princezna však tóny tvé mě svádí...

Hraj, píseň moje
líbezná
hraj, vím, že nejsem
princezna

však tóny tvé mě svádí
chvíli snít
zavřít oči, malou chvíli
ji být.

Hraj, ať tóny tvé mě
naladí
hraj, i když se srdce svírá
nevadí

ten žal, se dere ven tak
sám a sám
vím, že teď jsem ráda,
že tě mám.

Hraj, do ucha mi něžně
zníš
hraj, díky tobě je mi líp
ty víš,

že pláč v sobě dlouho
ukrývám
ty pomáháš mi ulevit
usínám.

Hraj a počkej než zavřu
víčka svá
hraj, ten sen se mi už
skoro zdá...
Autor Rozina, 18.08.2014
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: A42, AndreaM, jitoush, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí