Západy Slunce jedné kurtizány

Západy Slunce jedné kurtizány

Anotace: ...a tři tečky navíc, víc, si možno jen domyslet...

Lásce se věnuji
jen tak z plezíru,
dělám si to
o čem přesvědčuji se,
že je správné.

Nechci být chloubou ničí
a proto
tak nějak přesně na míru
umyji záda,
... když dobře zaplatí.

..

Jen ve chvíli západu Slunce
se mi do očí vkrádají slzy.

..

Ty božské nešťastnice,
herečky, prodavačky slastí,
nemají jiných radostí,
než dělat šťastnými
všechny malé prince
co čekají,
až jim dřepneš do klína.

Jejich pocity nemožností
zapíšu do diáře,
abych nezapomněla,
jak jsem prospěšná.
A taky den,
kdy pro jedinou hodinu
udělám hrdinu
z pána
co měl problém s erekcí.

Na sklonku kariéry lehnu
si na vyhřátý balvan
někde v tichomoří,
nebo na Islandu
v termálů,
to ještě nevím.

Narovnám zničená záda
budu přemítat..
..při západu Slunce
co všechno ještě
o životě nevím...
... a měla bych znát!
Autor lucie.Tee, 22.08.2014
Přečteno 386x
Tipy 10
Poslední tipující: Madanik, jitoush, Jeněcovevzduchukrásného, Malá mořská víla, Akrij8, Amonasr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mela by si psat casteji ...libi se mi tvuj styl psani

23.08.2014 09:40:48 | xoxoxo

děkuji ti moc, važím si toho =)

23.08.2014 23:16:11 | lucie.Tee

Uz samotny nazev me zavedl k tomu cist...kdovi co se honi hlavou kurtizan stare remeslo jak svet sam a kolik se plati za slast co pro nekterou je kruh s ktreho nemuze ven

23.08.2014 09:39:10 | xoxoxo

je to velmi silny zazitek...

23.08.2014 01:06:49 | lucie.Tee

Je z toho cítit až bolest a rozervanost.

23.08.2014 00:19:13 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí