Šepot s hvězdami

Šepot s hvězdami

Anotace: ---

V prachu, písku já se brodím
po moři širém si chodím
ke dnu stoupám výš a výš.

Zachráním se jen já sama
když si šeptám s hvězdama
když jim říkám všechna trápení svá
a oni tiše, mlčky slyší co říkám
pak jedna padá.

A já pomalounku odlétám
až tam, kde skrýš svou mám
až tam ke hvězdám.

To je moje tajné místo
kde je klid a kde je čisto
kde se otevírají brány zamčené
kam vcházím po špičkách a vím
že hvězda má, mně nezklame.
Autor Rozina, 30.08.2014
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí