Obraz deštivého odpoledne

Obraz deštivého odpoledne

Anotace: ...

Lítostivé nebe,
tolika slz roní,
bez příměsi solí,
pláčou také stromy,

jen hromy utichly
a na každém domě
okapy své břímě
nestíhají nést.

Snést další déšť,
jen tak mimochodem,
tramvaj - kaluž - muž,
co boty zapomněl.
Autor Daniela, 02.09.2014
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr, jitoush, AndreaM, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí