Marná sláva

Marná sláva

Anotace: prý..

Smutný je ten,
kdo příliš očekává,
v přívalu slov,
hledám jen jedno,
marná sláva.

Být či nebýt,
diskutabilní téma,
ve tmě tápu,
přepadá mě tréma,

zatmělo se
před očima
záchytný bod
není na svém místě,

otočí se země,
zatočí se hlava,
spousty příběhů
co život skládá

nevejdou se do
žádné z knihy,
proto život
rozhodl se

psát svůj příběh
skrze lidi,
každý vidí
jen malou část
reality

já i ty
jsme cizí
bytosti
jdoucí stejným
směrem,

proti proudu
dění.
Autor Daniela, 03.09.2014
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Rozina, James Libustka, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky ses vypsala z pocitu...

03.09.2014 13:11:50 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí