Království Měsíce

Království Měsíce

Anotace: Tuhle jsem psala ve škole,tak nevím no :-/ Napište mi co si myslíte

Stráží noc,
naději dává,
dítka straší
namají ho ráda?
či ho obdivují tajně?
Jak třpytka ve tmě
tajemná to moc.
Lásce pomáhá,
vášni na kráse dodává.
Slunce vyprovází
každý den jinde se nachází.
Plamen plápolá
uprostřed modré tmy.
Pokud srdce máš
pak očaroval ti smysly.
Společnice přichází
rozestavili se hlídky.
Hlídají bránu,
nikdo do Měsíce království,
nestřelí ani ránu.
Autor Lawondy, 29.01.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné, jen oprav to vuprostřed...píšeš moc hezky

29.01.2007 18:59:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí