aura

aura

Anotace: pa

umění je v každém z nás,
schované hluboko pod
pozůstatky prohnilé propagandy okolí.
umění žít,umění milovat,umění být,
či pouze umění
jsou
malé svíčky svítící ve světě plném tmy,
poslední naďeje,
co ještě neodešla.
umění,
slovo mnoha významů,
aura našeho těla.
Autor luckilybroken, 10.09.2014
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí