=Nemá ráda ...co...

=Nemá ráda ...co...

Anotace: ..třeba jen...já ani nevím

~Nemá ráda ~
~~~~~~~~~~
Nemá ráda mlhu
nemiluje samotu
nemá ráda stmívání
nemiluje nahotu
nemá ráda smutek
nemiluje slzy
smutek jí dnes utek

ať nevrací se brzy.

 

Mlha schová stromy
schová celý kraj
ona sedí u harfy
a říká si už hraj
a najednou slyší
ty tóny kouzelné
to pištěly však myši
a ona šeptá „né”.

 

Nemá ráda myši
trochu se jich bojí
jejich dlouhý ocásek
mašličky však zdobí
a tak se rozesmála
jak jsou ty myši milé
pak volá či,či,čičiči
pro myši těžká chvíle.

 

Ona však kočku nemá
tak žádná nepřišla
a proto honem,honem
od myší utekla
teď je ráda sama
a harfa krásně zní
tak celý večer brnká
a já si brnkám s ní.

~~~~~~~~~

.......

 

Autor Květka Š., 10.09.2014
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, Jarka, AndreaM, střelkyně1, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný i obrázky z pc.....líbí...

18.09.2014 16:09:56 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí