Prostě utajená Laven De Brig

Prostě utajená Laven De Brig

Anotace: Možná srdcem citlivá dívka, ale duší jsem taková, jakou mě nikdo nezná. Prostě utajená...

Ležet, nechat se pohřbít
je jako ztratit lásku.
Polibek jak záře ta, co
visí na slabém provázku.
Kamenné srdce a
nebo celé z ledu.
Jaký je rozdíl?
Mají stejnou podstatu.

Roztečou se z citů

No tak se probuďte, oči
v barvě přílivu.
Když chceš skasat plachty,
nezapomeň na kotvu.
Podej mi ten klíč, který
odmítáš vydat, rozume zoufalý.
Jak si to dovoluješ?
Ty víš, že plakat nebudeš.

To jen já

Ke kvítu růže slastně
promlouváte, rty
vášnivě rumělkové.
A můj vnitřní život?
Tajný a nepoznaný.
Možná divoká jak
Bettina Brentano.
Možná jsem múzou,
jakou byla ona.

Sladká Mignon.
Autor Laven De Brig, 10.09.2014
Přečteno 522x
Tipy 9
Poslední tipující: Smile-and-Fire, Zasněný básník, AndreaM, Amonasr, Petbab, jitoush, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí