Moje září 1989

Moje září 1989

Anotace: Fakt krásnej čas ve vile a zahradě

Obří mandala listů
-záříjová-krásně žhavá sluneční pila
-bodá
Hrušeň ověšená hráběmi
Nasáklost pachem-vypocených léků
-oči-přehnaně otupělé
V lesklém pásu lina
-odraz sterilních zářivek
-po stranách na zemi sedí
-kývající se-nestirilizovatelné bytosti
-oči přehnaně čilé
Debaty v zamřížovaném okně
-za nímž-náhodou vždy zapadá den
-a mříž se rozteče
Noční hovor
-v ostrém povlečení-bez vztahu
-s hlasy-co se světlem oněmí
Hlas vlevo"Ubodal jsem policajta"
-ten naproti-se dnes zkusil-ve sprše podřezat
-zubama
a pán od okna
-je dodnes-ve válce
Plno různých světů-bude ráno-satelity
-pingpongového stolu-vyjímečně stejnej cíl
-pinknout si
Autor Bloud, 18.09.2014
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: básněnka, PangurBaan, AndreaM, Pamína, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak šílené bývají světy, jak blouznivá bývají slova, nebo věty...
jak oči těkají
jak řeka plynou

s pachem léků
mandala slunce

sterilně slynou

20.09.2014 21:39:37 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí