Před prahem neřestí

Před prahem neřestí

Anotace: .. a ctností

Duše má, 

nesměj se 

mé neznalosti, 

 

procházím jen krajinou

a ve své zoufalosti 

jinou realitu

nevidím.

 

Řádným členem

společnosti - 

zouvám boty

před prahem 

svých neřestí

ctností. 

 

Vstoupit do 

obrazů

pokřivených celků,

rozvázat tkaničky

zasukovaných

představ.

 

A znovu nalézt, 

ve světě nesmyslů, 

smysl - 

v radosti

z každé

maličkosti. 

 

 

 

Autor Daniela, 21.09.2014
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: WIRUS, Alizarin, Martinecka23, Krahujec, jitoush, zdenka, SmallGeorge, KirstenSnipe, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí