VH

VH

Anotace: ...

Světlo z poza dveří
zbuzuje u brouků
chuť na dobrodužství

slunce z poza mraků...
... u lidí....

láska z poza přítele té nevinné dívky, vinnou krádeží mé půlky...

'Petře, v pondělí nejdem do práce'

záleží v evoluci o světlo minulého dne? URČITĚ!

a záleží....

Neptej se....

Žiji abych žil... nežiji abych nežil.
A žije se na minuty. Víš to? Vladimíre!

Jen když nejsi sám se to rozbije na měsíce.

Od výplaty k výplatě

od poezie k dekadenci

V nablejskaném autě.... dojedeš

ale s chúzí dál
a snáze
cestuje se
po tom světě

žijeme pro cestování pěšky?
tak vychutnáme víno života?

životem je cesta - nikoliv cíl

a peklem je samota


Vladimíre nemluv ty hloupé žvásty, miluji hodiny od půlnoci do svítání a budím se před ním
o půl páté
abych mohl si
koupit třeba auto
a nejít pěšky .... Vladimíre...
Autor Kubský P., 21.09.2014
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Pamína, AndreaM, Amonasr, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí