Když bolest světa...

Když bolest světa...

Anotace: Díky všem přátelům se člověk dokáže vypořádat i s nemožným.

Když bolest světa

padá mi na hlavu,

když pociťuji

nesmírnou únavu.

 

Když nemůžu spát

ve chvílích děsu,

když kolena se podlamují

pod váhou stresu.

 

Když sama si připadám

v obrovském davu,

když topím se

a v životě plavu.

 

Když smutně si sama

životem kráčím,

když všechny své hříchy

za sebou vláčím.

 

Pak konečně pochopení

života přichází,

že musím si poradit

s každou nesnází.

 

Však naštěstí také

poznávám vesele,

že nejsem v tom sama,

mám přece přátele.

Autor Sendevka, 22.09.2014
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: Martin Šimeček, Rozina, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí