=Všechny světa smutky

=Všechny světa smutky

Anotace: ..jen tak je někam zašantročit..


~Do pytle~
~~~~~~~~~~~~~
Do pytle strčit
všechny světa smutky
na uzel ten pytel zavázat
je lepší pěstovat si kytky
a pro radost 
ty kytky rozdávat.
Ty slzy 
co smutné oči vyplakaly
se nikdy v perly nezmění
hřbitovní květ jen zalévaly
to slzy smutku smí. 

Nemají žádné potěšení
proto jsou slzy 
nešťastné
a kdyby smutnou lásku
někde objevily
to prý by bylo náramné,
láska ta se smutkem 
však nechce nic mít
láska je radost a štěstí 
i když jak se říká...
někdy i od ní 
můžeš 
dostat pěstí.
Já vím
že nešťastné slzy 
taky do života patří
vždyť i radost a smutek 
se 
spolu bratří 
a až se tvoje oči vybrečí
po každém smutku 
zůstane jen 
vzpomínka 
velká,menší
malinká...
Končím.To stačí.

~~~~~~~~~~~~~~~~

jen tak

 

Autor Květka Š., 22.09.2014
Přečteno 549x
Tipy 9
Poslední tipující: Linzerka, Amonasr, AndreaM, Frr, Rozina, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí