Někteří z nás se asi zbláznili

Někteří z nás se asi zbláznili

Anotace: ✖︎ ještě předtím, než.. 1/2

Ta energie z nedotknutelna

..byl jsem férově posrán až za ušima

Na pohled vážné moralizace

a nataženou ruku k nebi

se prostě nezapomíná

nikdy

To radši pošlu zpět v čase

všechny ty fetišistické křivdy

které toulaly se jinde

nežli v kráse

a malebnosti

Jo, já vím..

Jsem jen malý kousek od trůnu

ale daleko od vznešenosti

a mohu už tak trošku poplivat víru

když pěstuju svůj zen

poskládaný z plážových kamínků

a srdcí princezen

 

Ta nedochucenost hlavního chodu

..jenže proč spílat, když je vlastně cous-cous tak zdravý

Nevinný čumáček

a toužebná síla plachtící

z talíře až do Ostravy

Poruby

To se radši projdu tunelem hanby

a obléknu si osud naruby

v kabince za plentou

kde jsou čárymáry k ničemu

a všemu

Jo, já vím..

Umím se porvat s odvahou

ale nedokážu setřást trému

z dodatků o zakázaném ovoci

vyčtu jen to..

co chci

 

jen to..

 

co promění ten dlouhý nudný let

 

v můjtysvět

Autor Trapné děťátko, 22.09.2014
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: její alter ego, Pamína, Frr, hanele m., Petbab, Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na konci světa je začátek konce světa

22.09.2014 19:42:30 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí