Vanessa Mae

Vanessa Mae

Anotace: ...

Sleduji každý pohyb její
ladné ruky, v níž lehce a
zároveň pevně svírá
smyčec, který hladce
přejíždí jak pírko po
tenkých strunách v
jemné tóny.
Ta hudba je kouzelná.

Tvé vlasy v barvě per
havraních jenž poletují
před skvostnou tváří.
Chladným, ale potěšeným
výrazem, zří pohledem
tmavě hnědých očí na
jásající lidi.
Až se z toho svírá srdce.

Tolik bych si přála slyšet
zvuk jejích houslí.
Letos v Čechách se
rozhodla vystoupit.

Krásná žena s duší hudební.

Vanessa Mae

https://www.youtube.com/watch?v=Tgb0jK143MI

Autor Laven De Brig, 23.09.2014
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, AndreaM, Amonasr, enigman, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

normálně ty housle přeřízla...a já se rozčtvrtil...

23.09.2014 20:56:28 | enigman

:)

24.09.2014 15:41:15 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí