Nereálná právda

Nereálná právda

Anotace: ...

Sním si svou pravdu nereálnou,
jen mou, vše co srdci odepřeno jest.
Komičností života stávám se bezradnou,
vstříct smutku a výsměchu skrz křížení všech cest.
 
Po chvíli ale čeká mě ráno,
nikdy nedosním si svůj sen.
Snad hezké v životě mám vybráno,
do mého života výsměch byl dosazen.
 
Ráno je vždy ranou osudu,
snem není realita dál.
Slast snu v životě mít nebudu,
jsem komik svého života, co mě rozesmál.
 
Komik, co skrývá se za barvou průhlednou,
schován pod kapkami vosku svíce bez knotu.
V ohni bez světla najednou poblednout,
nasávat nechtěnné, mačkat citron na ostrém srdce hrotu...
Autor Sendevka, 25.09.2014
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Pamína, Martin Šimeček, Jort, AndreaM, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední sloka se mi moc líbí..:-D

25.09.2014 18:32:51 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí