Všechno už bylo řečeno

Všechno už bylo řečeno

Anotace: Jsem vypravěč který se schovává kvůli tobě schovává se před tebou a přesto, že...

Jsem vypravěč
který se schovává
kvůli tobě
schovává se před tebou
a přesto,
že si nehrajeme na schovávanou
mlčím v koutě svého světa
louhuji svá slova v tichu
a měním pohled do tmy v odraz v zrcadle
na jehož rám to
vypaluji očima

-Tvoje jméno
pohádku O vyšumělé naději
a slibu jménem Lež
Autor Aaliyan, 27.09.2014
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Jort, Amonasr, jitoush, básněnka, Frr, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno ještě ne...

30.09.2014 12:50:50 | enigman

.....rozumím.....znám to,bohužel....Ji.

27.09.2014 11:10:03 | jitoush

Žel lež vypravěči, neschovávej srdce ztečím...

27.09.2014 10:26:44 | básněnka

Žel lež vypravěči, neschovávej srdce ztečím...

27.09.2014 10:26:29 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí