Abychom splynuly

Abychom splynuly

Anotace: ---

Slyším ten hlas
co vlastně nemluví
kam vracím se zas
abychom splynuly.

Cítím tu vůni
mámení smyslů
jdu k lesní tůni
bez rozmyslu.

Ať se čas zastaví
na chvíli malou
říkám si
když náruč mi nastaví
koruny stromů
když vítr
čechrá vlasy.

Výdech a nádech
znovu a zas
svoboda v zádech
jen z přírodních krás.

Ticho a klid
nový směr
borová záplata
všech bolestných děr.

Píseň neznámá
hraje tu stále
orchestr ptačí
na tanečním bále.

Sem vracím se znovu
ráda a stále
zde čerpám sílu
jít životem dále.

Tak poslouchám hlas
co vlastně nemluví
hlas přírodních krás
abychom splynuly.
Autor Rozina, 29.09.2014
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: AndreaM, zelená víla, Pamína, bogen, Amonasr, Frr, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to určitě splyneme... krásná

01.10.2014 10:23:28 | zelená víla

Děkuji, to mě moc těší.

01.10.2014 10:34:47 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí