Reinkarnace

Reinkarnace

Anotace: ..

Možná tě to v srdci trochu bolí
a mé mlčení je
úder do radosti
co pískne místo úsměvu
ale

Nejspíš to tak všechno má být.

Vloni jsi mi vzala všechny deštníky
kůže se nedala
vyždímat do sucha
zachránila jsem jen své oči-
sklopila víčka-
a spala někde v lese z vlastních přesliček.

Po roce je zase podzim.
a já jsem
a ty jsi
neumřela
Autor Aaliyan, 01.10.2014
Přečteno 253x
Tipy 24
Poslední tipující: básněnka, nebech, ještěrečka, Akrij8, AndreaM, jitoush, Malá mořská víla, Pamína, maliska, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám podzim ráda, i přes deštníky...

07.10.2014 12:26:20 | básněnka

.....vyrovnávání se...

01.10.2014 17:41:52 | jitoush

:-)

03.10.2014 17:20:52 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí